Aamupäivällä isoveljen kerhon aikana mentiin Väinön kanssa hengaileen kauppakeskukseen. Ainoa mielessä oleva asia oli pienenpienet luistimet, mutta ei niitä ihan helpolla tunnu nyt sit löytyvän. Edes urheilukaupasta. Koko pitäis olla 24, ja nekin varmaan on liian isot. Väinö bongas tarrahyllykön, ja siispä ostimme uusia tarroja; Spiderman ja Cars-aiheisia. Kummallekin samat setit.

Meillä tarrat on ollu kesästä lähtien ihan ykkösjuttu. Tällä hetkellä tarroja jaellaan seisaaltaan pissaamisesta ja "ison hädän" onnistumisesta pottaan tai pönttöön..menipäs nyt vessajutuiksi, joten tässä yks paikka, mihin tarroja liimaillaan :) Puoleen hintaan oli muuten nämä tarrat.

Väinön tuunaama potta :)

Sitten Tiimariin...etsin ihan jotain muuta, kun silmiin osui Batman-juomapullot... Sellasen lupasin Vilpulle ostaa, kun viime viikonloppuna peuhapainissa pullo halkesi ja heitimme sen pois. Ja yllätykseksi hinta oli todella halpa :) 1e/kpl. Vaikka hintalapussa luki 5,90e.

Irtokarkitkin oli alennuksessa :) Oikeella puolella pussi äidille ja Vilpulle (osa syöty jo automatkalla salaa lapsilta, ai jai...) ja vasemmalla Väinön pussi. Onneksi maailmasta löytyy edes tämä YKSI karkki, mikä pikkumiehelle sopii.

Nämä ihanat villasukat tuli postista :) Kummitäti (mun sisko) kutoi Vilpulle. Ihanat!!!

Eipä siis menny kauppareissulle paljoa rahaa... Tässä vielä kuvattuna benettonin ihana kangaskassi, jossa on Vilpun varavaatekerta, kun lähti mummin luo iltapäiväksi leikkimään. Kassi tosin jäi kyl kotiin :) mutta eipä niille varmaan tarvetta ois ollukaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Huomenna tämä mamma pääsee kaveriporukalla syömään ja Irinan keikalle =)