Tulipas katseltua menneiden vuosien joulukortteja. Siis ihan mitä ollaan saatu, ja millaisia ollaan itse lähetetty :)

Tässä omatekoisia korttejamme, joita ystäville ja sukulaisille on annettu.

Tässä iloinen Vilppu puolivuotiaana, vuosi oli 2005. Hyväntuulinen kortti on aina kiva lähettää :)

Vuonna 2006 tein muistaakseni näistä kahdesta kuvasta kortteja ja liitin mukaan jouluisen mietelmän...en vaan muista minkä... jostain laulusta se tais olla pätkä. Vilppu oli pienenä aika helppo kuvattava :)

Sitten jouluun 2007, kun Väinökin oli syntynyt. Tästä tilanteesta otin useita kuvia, mutta tää on jotenkin niin suloinen... ihan ei varsinainen pusu päässy kuvaan...

 Viime vuonna eli 2008 teetätin tällaiset kuvat. Nuo raitaset tonttulakit on ihan mun suosikit :) ja on ne miellyttävät päässäkin. Itellä on samanlainen, mutta isoja palloja-kuosilla.

Tänä vuonna (2009) otimme kuvia takapihan metsässä. Oli ehkä marraskuun ainoa päivä, kun hieman oli valkoista maassa :) Toi tonttu on meidän oven edustalla toivottamassa joulunajan vieraat tervetulleiksi.

Täsät ideasta tykkäsin eniten, vielä kun olis saanu aiemman kuvan ilmeet tähän siirrettyä :) Näistä kahdesta kuvasta tein tämän vuoden kuvat.

Hyvissä ajoin olin tehny kortit ja postittanu...ja sitten kuvaamosta, jossa otimme kyseisen sisaruskuvan, tuli postissa 30kpl näitä joulukortteja... ihan kiva kuva / kortti kylläkin, mutta ei enää ollu tarvetta ja olihan ne aika kalliitakin... ja siis en ollu tilannu niitä, siinäpä pointti palautukselle...

Sitten joulumuistamisia :)

Pojat käy musiikkileikkikoulussa ja kerhossa/puistossa, ja opettajat/hoitajat on tosiaan pidettyjä :) Syyslukukaudesta kiitokseksi pojat vei jokaiselle ylläolevan paketin ja kortin jouluntoivotuksella.

Satuin löytämään näin kätevän säilytyspurkin, jossa siis kaksi kerrosta päällekäin. 30ml/purkki.

Ylempään laitoin sokerikuorintageeliä (koko vartalon, mutta tämä määrä ehkä pikemminkin käsien kuorintaan) ja alempaan kosteusvoidetta (koko vartalon tämäkin, mutta tosi hyvä myös käsivoiteena). Nämä molemmat  ARTISTRY -tuotteita, joita itse edustan. Aivan ihanaksi tulee iho näiden jälkeen.

Oikein ihanaa Joulunaikaa kaikille !