Meillä tykätään farkuista :) Nyt alkaa oikeestaan molemmilla vaatekoko vaihtua yhtä suurempaan, ja siksi piti housupuoltakin kartottaa.

Väinön farkkuja: vasemmalla on Tutan farkut, ihanan pehmosta materiaalia. Kääntölahje kuuluu housuihin, kiva yksityiskohta mun mielestä. Samoin noissa toisissa farkuissa pikkuompeleita ja vetoketjut, kivemmat kuin perusfarkut.

Niinpäs on nämä molemmat Vilpunkin farkut höystetty yksityiskohdilla. Vasemmalla jo aiemmin ostamani (jostain lastenvaateliikkeestä Seinäjoelta) vaaleammat farkut. Ja oikealla nyt alesta hankitut KappAhlin tosi tummat farkut, joista Vilppu ite totes kaupassa " Vautsi, mä halun noi" :)

Olivat siis mukana aleostoksilla... Käytiin Kivihaan GV-galleriassa ja sain houkuteltua heidät olemaan nätisti sillä, että käydään ranskalaisilla siellä kauppakeskuksessa... vaan ei siellä ollu enää sitä hampurilaispaikkaa :( Sit kohti hesen drive in:iä ja ranskalaiset kotiin nautittavaksi.

Jouluaattona pojilla oli päällä nämä kauluspaidat. Espritin mallistoa molemmat, sopivan tummasävyiset :) Tosin toi Väinön oma päätyi jo huutonetiin, kerran ehti vaan olla päällä.

Mun mielestä Espritillä on ihania perusvaatteita. Tytöille löytyis vaikka mitä, mutta tässä yhdet kivat poikien paidat Esprit-mallistosta. Tosi kivat farkkujen kaa. valkoiseen yhdistetty tummansinistä ja ruskeaa :)