Väinö täytti tänään 3v :) Puolensa tietty, kun lapset kasvavat, mutta on aika haikee olo...  Synttäreitä on juhlittu parilla eri porukalla :) Tässä muutamia otoksia juhlahumusta:

Päivänsankari: Risto Räppääjä :)

Väinö halus punasen tukan jo monta päivää, joten juhlapäivänä (viime perjantaina) sprayasin sen sit punaseks :) hassua, että se sopi oikeestaan aika hyvin =) Ja Vihreä vaate tietty, koska "Listo Läppääjälläkin" on... Väri lähti helposti pesussa pois.

Toiveena myös Turtles-kakku, ja sen toiveen täytti rakas siskoni :)

Lisää hänen kakkujaan voit ihastella täältä http://berryfriends.vuodatus.net/

Siskoni ohjeilla sitten tein elämäni ensimmäisen kakun toisiin Väinön juhliin, ja ihme kyllä - minä onnistuin =) Kostutus spritella, väliin kermavaahtoa, vadelmaa, suklaamoussea ja mariannerouhetta. Päälle yksinkertainen koristelu pursottamalla ja karkeilla. Piti nyt sit oikein sekin kuvata...

Tässä muutama Väinön lajha:

Ihana pipo keväälle, käytettiin jo kaupunkireissulla. Tilattu täältä http://pojanvaatteita.blogspot.com/  kiitos vielä!

Legoajoneuvoja... ihan huippusuosittuja meillä :) Vaikka ei vielä ite osaakaan rakentaa...

Gormitit... mikähän niissä oikeesti kiinnostaa? Molemmilla pojilla on niitä aika paljon, ja lisää kuulemma pitäis saada.

Blobo-peli. Vilppu esittelee pallon, jolla peliä pelataan...(bluetooth-yhteys)

Yhteys koneeseen, ja ei kun ohjeita lukemaan :)

Sitten alkoi serkuksilla armoton kisailu erilaisissa lajeissa; suosikkina mäkihyppy ja moukarinheitto :) Hyvää liikkuntaa!

Laitetaas nyt vielä linkki tuosta blobosta, jos haluat lukea tarkemmin :) http://plaza.fi/edome/artikkelit/laitteet/blobo-suomalainen-superpallo-haastaa-wii-sportsin