Tänään pidin "kotiäideille" Me&i aamupäiväkutsut. Meitä oli 8 äippää ihastelemassa Meandi-mallistoa, ja mukavan vilskeen kutsuille toi 10 pikkuvierasta ;)

Tässäpä kutsujen antia:

 

 t-rexejä      

 

 T-REXEJÄ    0e  

Sen sai ilmaiseksi, kun varasi kutsut kuukausi sitten tähän toukokuulle. Isoveljellä tuo paita jo on, ja nyt siis otin tämän Väinön kokoa.

Me&i perus t-paita oranssi 86/92 UUSI!!!

ORANSSI T-PAITA   0e

Tuplaemännälahjana (eli kun pidin tällä kaudella jo toiset kutsut) sain valita tietyistä vaatteista kaksi ja tämä t-paita oli niistä yksi.

 

Uusi, ihana me&i kaakelitunika 98/104 cm

KAAKELITUNIKA    0e

Toinen oli sitten tämä vaaleanpunainen kaakelimekko :)

 

äidin medaljonkikirjailtu halterneck-tunika

HALTERNECK TUNIKA ÄIDILLE  7e

 Tämän tunikan halusin heti, kun se uutuutena ilmestyi :) Jotenkin vaan niin ihana, ruskeaa froteeta :) HInnaksi jäi vain 7e, kun ovh on 39e, ja vieraiden riittävän määrän vuoksi sain tilauksestani 32e alennusta.

 

mörkömyssy

MÖRKÖMYSSY  15e

Tämän tilasin Vilpulle, kokoa 2. Jos ei aio käyttää, niin tuo koko oli jopa minullekin ok... Kyllä kai "tarhantädillä" saa olla mörköjä pipossa ;)

 

+ SALAINEN POJAN VAATE    13e

Nuo salaiset vaatteet on aina mielenkiintoista odotettavaa :) Useimmiten on tullut joku paita, nyt toivoisin ehkä alaosaa...

 

Jokatapauksessa, tässä vaiheessa olin jo hyvin tyytyväinen =)

6 uutta me&i vaatetta 35e. Jes!

 

Sitten sain puhelun, että tänään alkoi vielä yksi lisäkampanja, eli tilauksen ollessa 120e (pari kaverin vaatetta mun tilauksessa), saan vielä valita yhden lisäedun ;) eli äidin vaatteesta –40%. Joten hyväksi havaitut polvihousut, toisena kappaleena, kiitos J

 

 äidin polvihousut

 

POLVIHOUSUT  21e

Hinnaksi jäi alennuksen jälkeen tuo 21e, ei paha!

 

Kuvat on napattu me&i kotisivuilta sekä yksi huutonetista, toivottavasti ei laittaja pahastu...

Pakettia siis odotellaan innolla :)