Toukokuun alussa Vilppu täytti täydet 5 vee  :)

Kamera mulla on mennyt rikki, ja kuvaaminen ja kuvien siirto jotenkin vastustaa, kun käytössä on kännykkäkamera... Tässä kuitenkin joitain otoksia.

Itse sankari:

Todella onnellinen Bakugan-kakustaan :) Kummitäti (mun sisko) teki tämän kakun, nam!!!

Kakkukuva on tulostettu (voi tätä nykyaikaa...) Syötävää paperia ja elintarvikevärejä, kyllä :) Ensin oli aikomuksena, että Vilppu itse tekee bakuganeistaan asetelman, mikä sit ois kakkukuvana, mutta kun ei tosiaan kunnon kameraa oo niin ei tullu selkeetä/tarpeeks hyvää kuvaa. Tämä netistä napattu kuva kuitenkin oli oikein sopiva. Näyttää aivan kuin siinä ois päällä oikea, auki oleva bakugan.

Tässä Vilpun tekemä asetelma.

5-vuotissankaria juhlittiin kahdessa erässä. Sairastelujen takia kaverijuhlat oli vasta viime viikolla. Itse tein sit tämän toisen kakun...kuva myös tässäkin tulostettu, en mä osais mitään taiteilla kakun päälle...

 

Tällainen siis, kynttilät sammui melkein yhdellä puhalluksella ;)

Muutama mieleinen lahja:

Legoajoneuvoja: meillä tykätään niitä rakentaa :) Yllättävän hyvin 5v osaa itse ohjeen mukaan tehdä.

ja vielä lisää...

pari bakuganiakin Vilppu sai :) Makee toi käärme...

Itse annoin lahjaksi kaksi Hakkarais-kirjaa, joita olin jo jonkun aikaa metsästänyt. Huutonetista sit löytyi molemmat, kohtuuhinnalla.

Tässä vielä kuva Vilpusta pukukopissa ennen ensimmäistä jalkapallo"peliä" isolla kentällä.

Maalinkin Vilppu teki, jeeeeeee!

Meidän show etenee huomisesta lähtien hieman muuttuvalla arkirutiinilla, nimittäin mun monta vuotta kestänyt kotiäitiys päättyy :(     ja työmaa kutsuu.

5 viikkoa (vajaalla tuntimäärällä) töitä ja sit 5 viikkoa kesälomaa :) Ihan sopiva pehmeä lasku.