Vuosi vaihtui eli Oikein Hyvää Uutta Vuotta Kaikille !

Työ-ja hoitoarki on tehnyt tehtävänsä, eli mm. tämä bloggailu on jäänyt taka-alalle, kun ei vaan ehdi :(

Shoppailla kuitenkin ehtii aina 

Osui muutama vaate silmään poikien vaatekomerossa, ja tähtiä vaikuttais olevan tämän talven-kevään kuoseissamme. Ja kyllä: pidän tähtikuviosta !

Tässä Vilpulle tilaamani takki, softshell -materiaalia. Varmaan enimmäkseen tulee käyttöön kauppa- ja kyläilyreissuilla.

Ja ulkoiluun sitten Lindexin uusinta uutta eli tähtitakki tässäkin =) Hyvää materiaalia monenlaiseen keliin. 

Odottelen hieman, että tulisko Lindexiin näitä toisenkin värisenä... pikkuveljelle voisin ostaa ainakin jos tummanruskeana tulisi =)

Täsäs sitten Väinön paitoja: Villervalla vasemmalla ja Lindexiä oikealla. Pirteän näköiset pojan päällä, yleensä yhdistettynä mustiin velourhousuihin.

Ja vielä tähtiä: Juuri tilaamani ruskea-valkoinen paita Väinölle JNY-design ja Vilpun paita Me&i puna-harmaa-limenä. Tässä kuvassa vaan käy se tosiasia ilmi, että nämä paidat ovat keskenään lähes samankokoiset, vaikka koot ovat 98cm ja 110/116cm. Toisin sanoen, Väinölle tuo ruskea paita on sopiva ehkä kahden vuoden päästä :( Toivottavasti silloinkin tähdet miellyttää... Vilpulle sitä ei nyt voi pitää, koska hihat liian lyhyet...

 

Vapaapäivää vietämme (teen 4-päiväistä työviikkoa), ja samalla toipilaspäivää, Vilppu tuli viikonlopuksi kipeeksi ja edelleen lämpöä.

Hyvät on leikit meneillään, niin saan vähä notkua koneella =)