Hieman olen hurahtanut uusretrovaatteisiin... Tässä joitain suosikkeja:

Me&i ihanuuksia: Paloautoja, lentokoneita, dinoja, siilejä. Kiva kun on yhdistettynä useita eri värejä.

Lisää Me&i kuoseja: Traktoreja, rottakarkkeja, kruunuja, jalkapalloja,kaivinkoneita ja tähtiä.

Me&i printtipaitoja: paloauto, kaivinkone, jääkiekkoilija, traktori. Ihan joka päivä ei "jaksa" pukea lapsille vaatetta, joissa koko kangas on täynnä pikkukuvioita :) joten onneksi on näitäkin.

Sitten Me&i canvas-housuja. Niitä löytyy meidän isomman pojan vaatehyllyltä kolme eri versiota. Kuvat siis housujen takaa. Edessä ei kuvia, mutta vahvikkeet polvissa ja on muuten kulutusta kestävää!

Lindex ihanuuksia: Kilpikonnia, kaloja, autoja ja eläintarha. Harmi, että nämä ovat lyhythiasia, eli ensi kesänä tuskin mahtuu :(  ...no ehkä pidetään talvella pitkähiasen päällä =)  Nämä siis pikkuveljen vaatehyllystä.

isoveljen Lindex-kuoseihin kuuluu mm. elefantit ja koppakuoriaiset. Ne säästänkin pikkuveljelle...jos nyt enää uusretro silloin miellyttää... MItä luulette, koska muoti muuttuu ja tälläset vaatteet jää historiaan?

Tänään pojilla päällä Lindexin örkkipaidat.

Tän hetken suosikki-välitakit. Molemmat Lindexistä. Voi kun mä tykkään ruskeasta

Välillä meillä pidetään myös Raitaa

ja Palloja. Tässä Me&i, H&M sekä Buffo-mallistoa (alarivin paidat).

Hieman tekee mieli vertailla samantyylisiä paitoja. Eli tässä on Me&i ja H&M sammakkokuosit. Jos hintaa miettii niin on aika hurja ero...noin 15e. Ja itseasiassa edullisempi H&M (oikealla) on mielestäni hienompi.

Aina niin ihanat pilvet.. Lindex vasemmalla ja Me&i oikealla. Aika samankaltainen kuva...kumpikohan pilvikuosin keksi ensin?

Onko joku muu täysin hurahtanu tälläsiin vaatteisiin?