Arvatkaas mitä tässä tehdään heti aamutuimaan...?

L O T O T A A N   

Siis kun mun "vauva" on täyttämässä 3v ja hoitovapaa loppuu :( Ja ei oo kyl muuta ku rahakysymys, että jatkaisinko kotiäitiyttä... Eli tämä ilta on toivoa täynnä ;) Lottoarvonta ja sit alan soitteleen työkavereille, että mihis vuoroon ens viikolla menevät  Pojat sai valita lottokupongista (nettiveikkaus) numerot kolmeen riviin kumpikin. Ja mä laitoin sit kans muutaman rivin. Ihan sellanen olo, että tänään voitetaan!!!

Tai sitten paluu maanpinnalle; huomenna viimeinen hoitovapaapäivä. Poikien kanssa on käyty pari kertaa tutustumassa päiväkotiin ja Vilppu vaikutti kyllä tykkäävän ja kyseleekin jo, että koska pääsee hoitoon :) Väinö on vähän alakuloinen ajatuksesta... Toivottavasti alkukankeus ei kauaa kestä.

Itellä töihin meno kuitenkin hieman siirtyy... maanantaina vuosilomapäivä ja tiistaina sit polven tähystysleikkaus... Eli sairaslomalla "alotan" ja sit ehkä huhtikuun puolessa välissä palaan töihin. Toisaalta ihanaa, että ei tarvi samana aamuna jännittää omaa ensimmäistä työpäivää ja lasten ensimmäistä hoitopäivää. Pojat siis menee ainakin ensi viikolla hoitoon, enhän mä niiden perässä pysyis kepeillä...

Aurinkoista kevättä kaikille !